Посмотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на главный экран.
Примечание: Эта функция может быть недоступна в некоторых браузерах.
все отлично!!!спасибоУ нас все стоит нормально . про чётной точно не понял
I guess it’s online1.0.26 is not online version?
how much cost 1.0.26?I guess it’s online
I paid 250€ for it directly to autor of this projecthow much cost 1.0.26?
I made file for my audi q7 (edc17cp44) dpf off,edblue,egr,dtc off,-works good to mewhat is the best way to contact with him?
i wanna buy if 1.0.24 be fine to bmw edc's i will buy ori product with support
version 1.0.22 after writing .bin from DaVinci himself was able to turn off random DTCs: / That's why I want to check version 1.0.24 before buying 1.0.26 still waiting for activate.Zrobiłem plik do mojego audi q7 (edc17cp44) dpf off, edblue, egr, dtc off, - mi działa dobrze
дак открой программу и в ней посмотри список блоков, на офф сайте естьГде нибудь есть список блоков с которыми она работает ?
Могу попробовать зделать на .026 версии,она у меня официальнаяЕГР на блоке VAG PCR2.1 не отключает ошибок нет чек не светиться но машина ездит в аварийном режиме
I told you to send me file,i can do for you for free with 0.26verversion 1.0.22 after writing .bin from DaVinci himself was able to turn off random DTCs: / That's why I want to check version 1.0.24 before buying 1.0.26 still waiting for activate.
Wrong topicpor przysługa ativ